Полікарбонат – полімерний пластиковий матеріал, що не має кольору. За своїм походженням ця речовина відноситься до групи термопластів. Хімічний склад полікарбонату складається з хімічних кислот та спиртів. Полімерний пластик надходить у продаж у формі твердих монолітних листів, які обрізають відповідно до необхідних розмірів. Вони підходять для заміни більш дорожчих будівельних ресурсів.

Завдяки високій прозорості та міцності, полікарбонат успішно замінює тендітне та важке скло. Ці властивості гідно оцінили майстри у сфері будівництва та ремонту. Полікарбонатні листи дуже легкі. Невелика вага є перевагою при транспортуванні та встановленні конструкції. Спорудження, виконане з даного матеріалу стійке до деформації, проте слід виявляти елементарну акуратність під час проведення настановних робіт.

Навес из поликарбоната
Рис.1 Навіс із полікарбонату.

Види полікарбонату:

  • Монолітний. Є цілим листом термопласту, що має однорідну та щільну структуру. Цей тип найбільш схожий на скляну поверхню. Усередині немає порожнечі, що позитивно позначається на міцності.
  • Гофрований. Конструкційний листовий матеріал із хвилястою поверхнею. Лист термопласту має підвищену міцність і жорсткість через особливості виготовлення сировини.
  • Комірчастий (стільниковий). Складається з порожнистих стільників, усередині яких знаходиться повітря. Порожнечі утворені поперечними перегородками у структурі. Цей вид краще за інших зберігає тепло.

Де використовується полікарбонат

Листи полікарбонату підходять для будівництва, ремонту, побутового господарства та садово-дачних потреб. Оскільки матеріал має відносну стійкість до деформації, його сміливо можна використовувати для зведення складних конструкцій. За допомогою нього споруджують теплиці, оранжереї, навіси, альтанки та огорожі. Монолітний листовий термопласт може повністю замінити скло, тому він використовується у склінні житлових приміщень. Кровельні роботи також не обходяться без одного або кількох видів полікарбонату.

Основні сфери застосування:

  • Будівництво;
  • Садове господарство;
  • Спорудження огорож;
  • Ізолюючі прозорі перегородки;
  • Дорожні знаки та покажчики;
  • Рекламні щити.
Навес из поликарбоната сотового
Рис.2 Навіс із бронзового полікарбонату.

Переваги нашої компанії

Наша компанія займається реалізацією якісних листів полікарбонату у Києві. У нас ви можете замовити потрібну кількість будівельного матеріалу за доступними цінами. Ми допускаємо до продажу лише перевірену та безпечну сировину, яка повністю відповідає вимогам виробничого регламенту. Наше ціноутворення складається з багатьох чинників: ми працюємо без посередників і тому готові запропонувати доступні ціни на листовий полікарбонат.

Плюси співпраці з нами:

  • Здійснюємо доставку замовлень на потрібну адресу за короткий термін;
  • Здійснюємо монтаж полікарбонату;
  • Полікарбонат виготовлений з європейської німецької сировини BAYER AG;
  • Пропонуємо доступну вартість товарів;
  • Ми маємо широкий асортимент продукції для виробничих робіт;
  • Гарантуємо високу якість матеріалу;
  • Професійно консультуємо щодо асортименту компанії.

Що впливає на ціну полікарбонату

Вартість листового матеріалу залежить від кількох факторів. Насамперед враховується питома вага та загальна щільність. Правило діє лише на монолітний вид полімеру. Якість початкової сировини безпосередньо впливає на підсумковий цінник. Імпортний продукт завжди буде дорожчим за вітчизняний через витрати на логістичні послуги.

Цінник складається з функціональності ресурсу: наявність додаткових захисних шарів на поверхні (протидія УФ-випромінювання), колірний відтінок та вид полікарбонату. Ширина, висота і товщина листа - це головні параметри, з яких утворюється ціна товару: чим габаритніший полікарбонатний лист, тим вищою буде його вартість.

Як швидко купити полікарбонат у Києві

Ми пропонуємо широкий асортимент полікарбонатних листів, що мають різні розміри та товщину. Ви можете вибрати потрібний вид матеріалів серед гофрованого, монолітного та стільникового термопласту. У нас встановлені найдоступніші ціни на якісні будівельні ресурси. Орієнтуючись на наш прайс-лист, можна підібрати необхідну позицію і замовити оптимальний обсяг продукції відповідно до бюджету.