Полікарбонатне скло - міцність та безпека для вашого будинку

Тераси, лоджії, веранди, балкони - одним з оптимальних виборів для їх засклення є полікарбонат. Цей сучасний міцний пластик поєднує в собі найкращі якості скла та пластику, гарантуючи безпеку та надійність конструкцій вашого будинку. Розглянемо основні переваги полікарбонатного скла.

Міцність та довговічність

На відміну від звичайного скла, полікарбонат не боїться механічних впливів та різких перепадів температури. Він може витримувати дуже високі та дуже низькі температури без втрати властивостей. До того ж, полікарбонат легкий в обробці та монтажі.

Безпека

Скляні конструкції завжди таять небезпеку порізів чи травм при розбитті. Полікарбонатні листи багаторазово міцніше за скло, а при руйнуванні розсипаються на дрібні тупі уламки, що істотно знижує ризик травматизму.

Енергозбереження

Полікарбонатні вікна, веранди і альтанки допоможуть зберегти тепло в будинку взимку і прохолоду влітку. Вони забезпечують гарну теплоізоляцію, зберігаючи комфортний мікроклімат. При цьому полікарбонат пропускає світла більше, ніж скло.

Ви можете купити полікарбонатні листи для засклення у Києві та Україні в інтернет-магазині Полікарбонат. Ми пропонуємо широкий асортимент продукції провідних європейських брендів, а також усі необхідні для монтажу комплектуючі. Робимо доставку у всі регіони країни!

Зробіть свій будинок безпечним та енергоефективним!