Полікарбонатні покрівлі та навіси - як зробити затишний подвір'я чи терасу

Полікарбонатні покрівлі та навіси - чудовий спосіб зробити ваше подвір'я чи терасу більш затишними та функціональними.

Полікарбонат має низку незаперечних переваг перед іншими матеріалами для покрівель та навісів. Він легкий, міцний, стійкий до високих і низьких температур, а головне - пропускає достатньо світла, не перетворюючи навіс на темне і холодне місце. Завдяки цьому під полікарбонатною покрівлею чи навісом можна з легкістю розмістити зону для відпочинку, обідню зону чи навіть невеликий квітник!

Для влаштування полікарбонатного покриття знадобляться самі листи полікарбонату товщиною не менше 8-10 мм та комплект кріплення. Існує кілька видів кріплень - вибирайте найбільш зручний для вашого типу конструкцій. Пластини полікарбонату краще замовляти з запасом, щоб виключити помилки при різанні та протікання.

Монтаж полікарбонатного даху не вимагає особливих навичок. Головне - забезпечити гарний нахил покрівлі (не менше 5 градусів) для стоку води і використовувати всі елементи кріплення, в тому числі антиконденсатну стрічку. Тоді покрівля прослужить вам багато років.

У Києві та Україні ви можете купити полікарбонат для покрівлі та навісу, а також всі комплектуючі з доставкою додому в інтернет-магазині Полікарбонат. Матеріали мають європейську якість, широкий вибір товщин і кольорів. Доставка по Києву та в усі регіони України!

Зробіть ваше подвір'я чи терасу затишним місцем для відпочинку всієї родини!