Вироби з полікарбонату в інтер'єрі - легкість та витонченість

Полікарбонат - унікальний матеріал, який з кожним роком знаходить все більше застосувань не лише в будівництві чи промисловості, а й у дизайні інтер'єрів. Вироби з міцного прозорого пластику можуть стати справжньою окрасою вашого будинку чи квартири!

Легкість, прозорість та пластичність полікарбонату дозволяють використовувати його для створення незвичайних конструкцій, перегородок, арт-об'єктів, світильників та інших інтер'єрних елементів. Панно, ширми, стільниці, фартухи для кухні чи ванної, полиці - фантазії дизайнерів справді не має меж!

Витончені вигнуті форми, гра світла в об'ємних виробах з полікарбонату створюють в інтер'єрі атмосферу легкості та невагомості. А завдяки високій ударостійкості такі конструкції відрізняються довговічністю, зберігаючи свою бездоганну форму на довгі роки.

Ви можете замовити виготовлення нестандартних виробів з полікарбонату в нашій компанії Полікарбонат. Ми пропонуємо широкий вибір прозорого та кольорового полікарбонату від провідних європейських виробників. А також здійснюємо доставку в будь-який регіон України.

Надайте інтер'єру легкості та витонченості!