Полікарбонат-це матеріал, з якого можна робити не тільки теплиці і навіси, але і застосовувати його в ремонті ванної кімнати. З його допомогою можна зробити бюджетну душову кабіну, двері, а перегородка з полікарбонату взагалі прослужить вам близько 10 років без втрати зовнішнього вигляду і деформацій.

Як ще може використовуватися полікарбонат у ванній?

1. Віконні панелі: полікарбонат може використовуватися в якості захисних панелей для вікон, щоб запобігти проникненню води і пари.

2. Душові кабіни: матеріал може використовуватися в якості стінок для душових кабін, щоб створити прозорий і зручний зовнішній вигляд. Душові з полікарбонату легко миються, не руйнуються під впливом вологи і не є розсадником цвілі.

3. Облицювання стін: полікарбонат може використовуватися в якості облицювання стін, щоб створити водонепроникний і легко в догляді поверхневий шар.

4. Покриття підлоги: може використовуватися в якості тимчасового покриття підлоги для захисту від води і пилу при ремонті або реконструкції.

У нас ви можете купити полікарбонат за привабливими цінами від провідних європейських виробників. Доставка працює по всій Україні. При необхідності наші співробітники допоможуть з монтажем.