Компанія полікарбонат Україна займається поставками високоякісного полікарбонату по всій країні. Працюємо тільки з перевіреними європейськими брендами, які давно зарекомендували себе як виробники якісної сировини, яка використовується при будівництві та ремонті: Balkan Plastics Pro, Balkan Plastics Standart, Balkan Plastics Premium, Balkan Plastics Eco. Теплиці, дахи, навіси, перегородки, зроблені з якісного полікарбонату, прослужать вам мінімум 5 років без втрати своїх властивостей і зовнішнього вигляду. Особливо важливо це в українському кліматі, де зими не холодні, проте дуже сирі. Не кожен матеріал витримає подібне.

На високому рівні зарекомендував себе полікарбонат для душової кабіни, який витримує вогкість, воду будь-якої жорсткості і агресивні миючі засоби. Душові кабіни з полікарбонату забезпечать Вам відсутність цвілі і полегшать прибирання у ванній кімнаті. Ідеальне рішення для тих, хто любить свій комфорт і не любить витрачати багато часу на прибирання.

Навіси з полікарбонату надійно захистять вас від снігу і дощу, тому цей матеріал часто використовують для оформлення зупинок і навісів в приватному секторі. Полікарбонат витримує перепади температури, не тріскається і не розсихається на сонці.

Ну, і найпопулярніше – полікарбонат для теплиць. Теплиці з полікарбонату витримують будь-яку температуру, а овочі та ягоди в них можна вирощувати цілий рік. Вони не продуваються, тримають температуру і забезпечують комфортний клімат для всіх рослин.

На нашому сайті ви знайдете величезний вибір полікарбонату всіх кольорів, форм і виробників. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними компаніями, які зарекомендували себе, тому запропонуємо рішення саме вашої проблеми.

Доставка працює по всій країні. Також наші фахівці можуть допомогти з монтажем. У нас ви можете купити полікарбонат за найнижчими цінами, які представлені на ринку.